AANMELDEN EN TARIEVEN

Je kunt mij per e-mail of telefoon bereiken. Ben ik niet bereikbaar? Laat dan een bericht achter via e-mail of op de voicemail. Dan neem ik gauw contact met je op. Vervolgens maak ik een afspraak voor een eerste (telefonisch) screeningsgesprek om samen globaal te bekijken of hulpvraag en mijn aanbod op elkaar aansluiten. Mogelijk vraag ik je om nog wat informatie (digitaal) aan te leveren. Komen we tot overeenstemming, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. De gesprekken vinden in mijn praktijk aan huis plaats. Er is ruime parkeergelegenheid. In overleg kunnen we telefonische consulten afspreken.

Intakegesprek

In het eerste gesprek zal ik veel specifieker dingen aan je vragen, zodat ik een goed beeld kan vormen waar je voor komt. Aan het eind van het gesprek zal ik een behandelvoorstel doen en alvast een korte toelichting geven op de methoden die ik ga toepassen. We stemmen dan samen af of dit aansluit bij je verwachtingen/wensen. Zo ja, dan maken wij vervolgafspraken. Uiteraard kan het ook zo zijn dat ik aan het eind van het gesprek tot de conclusie kom dat ik je beter kan doorverwijzen. Dit zal ik dan met je bespreken.Tot slot evalueren we het gesprek. Als je vertrouwen hebt in de voorgestelde behandeling, dan maken we een aantal vervolgafspraken.

Behandeling

Meestal maak ik wekelijkse of tweewekelijkse afspraken bij de start van de behandeling. We stemmen met elkaar af wat het beste bij je past. Daarna zullen we de frequentie zo snel mogelijk verlagen. Regelmatig zullen we jouw vooruitgang evalueren. Aangezien er vaak sprake is van een intensief, kortdurend en zeer krachtig therapietraject, mag zeker na 5 sessies opmerkelijke vooruitgang verwacht worden.

Tarieven en vergoedingen 2018

Intake: € 95,00

Consult: € 85,00

Je wordt verzocht aan het eind van elke sessie contant te betalen, tenzij je de mogelijkheid wordt geboden om via de bank te betalen. Je ontvangt een factuur.De therapieconsulten worden door verschillende zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed uit het aanvullend pakket van de verzekering. Ga dit na bij je eigen zorgverzekering.

Het jaarlijks eigen risico geldt niet voor consulten van Hypnotherapie & NLP Beesd.
Verwijzing door een huisarts is niet nodig m.u.v. medische problemen.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Hypnotherapie & NLP Beesd - 2018